Nytårspetanque 2024                    

Det er en årligt tilbagevendende begivenhed, når Skanderborg Petanque indleder et nyt år med Nytårs-petanque. Der udsendes invitationer til vennerne fra andre DGI-foreninger i området, som dækkes af DGI Sydøstjylland Petanque. Petanque folket oplever aldrig dårligt vejr. Det er kun et spørgsmål om at iføre sig det rigtige tøj - så kan man altid spille petanque.

2024 blev imidlertid et af de undtagelser der bekræfter reglen. Sneen havde faldt dybt i løbet af natten, og om morgenen da banemandskaber var på plads, viste det sig umuligt at kunne rydde baner og parkeringsplads. Vi måtte bide i det sure æble og aflyse turneringen. Det var bittert, men vi giver os ikke.

Det planlægges Nytårspetanque 2025, søndag den 5. januar fra kl. 10. Vi håber at vejrguderne står os bi, og at klimaforandringerne ikke er blevet værre end, at vi igen kan samles og spille det nye år ind. Vi håber da at kunne invitere jer alle til vores nye baner og klubhus. Vi benytter anledningen til at ønske alle petanquespillere et rigtig godt nyt petanqueår, med masser af fine oplevelser. Så ønsker vi jer alle hjertelig velkommen til Nytårspetanque 2025.  

2024 - BEGYNDERKURSUS I PETANQUE 


Onsdag den 1. maj, den 8. maj og den 15. maj.

Alle dage kl. 10 – 12.


Vil du gerne møde andre mennesker i et godt, socialt fællesskab? Vi fokuserer på aktivitet, sammenhold og venskab. Her får du et gratis begynderkursus i petanque!
Du lærer de grundlæggende regler i spillet, samtidig med at du får en god introduktion til et socialt og spennende spil, der er tilgængelig for alle.


2024 - Vrold 5                   

Ved generalforsamlingen 2023 blev det besluttet at arbejde for at have et nyt hold til sommerturneringen.

Så er det sket! Vrold 5 er etableret og anmeldt til Sommerturneringen 2024. I kender alle spillerne:

  • Arnbjørn Rodt (Holdleder)
  • Bente Jørgensen
  • Egon Hansen
  • Leif Jørgensen
  • Ole Møller  

2024 - Sommertid                 

1. april ændrer vi spilletider fra søndag formiddag til onsdag aften, således - at der er socialt spil onsdage kl. 18.30 - første gang onsdag, den 3. april 2024.

Det er her om onsdagen, at vi i første spillerunde spiller om klubmesterskabet for 2024.

IDRÆT OM DAGEN er uændret tirsdage kl. 10.00.

I lighed med sidste år afholder vi ”spillemøder”.

  1. Indholdet vil være såvel teoretisk som praktisk petanque
  2. Det afvikles i sommerhalvåret onsdage i ulige uger kl. ca. 19:30 i april, juni, august og september måned.
  3. Det afvikles sideløbende med anden spillerunde af det sociale spil, og de fremmødte kan frit vælge at spille socialt spil som vanligt eller deltage i ”spillemødet”
  4. Første ”spillemøde” afholdes onsdag, den 10. april 2024

Vel mødt på banerne.

På bestyrelsens vegne

Tage Kristensen

© 2008 Skanderborg Petanque • Webmaster: Arnbjørn Rodt arnbjornrodt@gmail.com • 

Opdateret 29.04.2024