Forår 2008                                                     (2008)

Lidt mere stenmel - endnu en gang udjævning og kompri-mering - og endnu mere håndkraft skulle bruges. Der blev også lavet en grusbane, så spillet på banen kunne blive så varieret som muligt.


Nu glædede alle sig til indvielsen af de flotte nye baner.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Forår 2008 i DGI Sydøstjylland

Skanderborg Petanque deltog med tre hold i DGI Sydøstjyllands Triple Stævne i Hvirring 2. påskedag. Der deltog i alt 20 hold, og vi opnåede placeringerne 7, 9 og 15 - godt gået.

Skanderborg Petanque deltog med tre hold i DGI Sydøstjyllands Double Stævne i Hor-sens 2. Pinsedag. Der deltog i alt 28 hold, og vi opnåede placeringer som nr. 7, 15 og 21. Derudover deltog vi med et hold sammen med Hvirring Petanque Club, som blev nr. 11 - fint gået.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Indvielse af banerne søndag den 8. juni 2008

Det er nemlig planlagt, at Skanderborg Petanque holder
et årligt sommerstævne, hvor der spilles om vandrepokalen. Den kan eventuelt vindes hjem til Skanderborg Petanque.

Formanden for Skanderborg Petanque, Tage Kristensen (t.v.) var stolt og glad, da han bød velkommen til alle fremmødte, særligt til Kultur- og fritidschef Svend Erik Jensen fra Skanderborg Kommune (t.h.) og formand for DGI Sydøstjylland, Henning Jensen (nederst t.v.). Svend Erik Jensen foretog den officielle indvielse ved at kaste en gylden kugle. Anne Ry (t.h.) kastede den næste kugle - og med et noget bedre resultat.

   Formand for DGI Sydøstjylland, (t.v.) Henning Jensen tildelte
Skanderborg Petanque en vandrepokal, der straks blev spillet om.

   Petanquespillet gik over 5 omgange og der deltog 15 triple hold
fra 8 foreninger i DGI Sydøstjylland.


Vinderne, Henning Hansen, Lisbeth Nyborg og Tage Broch fra Hvirring Petanque Club fik overrakt den nyindstiftede vandrepokal med høflig henstilling om at komme med pokalen igen næste år.

Et hold fra Skanderborg Petanque fik en flot 2. plads. I løbet af dagen var der også ”kom og vær med” petanque for den halve snes gæster, der ikke havde tid til at spille 5 omgange. Formanden for Skander-borg Petanque, Tage Kristensen, takkede for den fine deltagelse og glæder sig til næste års stævne.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sommer 2008

Skanderborg Petanque har deltaget i DGI Sydøstjyllands kvartet turnering med tre hold. Vi opnåede placeringer som nr. 8, 11 og 29 ud af de 44 hold, der har deltaget i turneringen.

Ved Aale Petanque Klubs sommerstævne den 14. juni 2008 deltog to double hold fra Skanderborg Petanque. Holdene placerede sig som henholdsvis nr. 1 og nr. 5. Skan-derborg Petanque vandt således Sydbanks Vandrepokal.

Ved DGI Sydøstjyllands landsdelsmesterskab i single i Vingsted den 15. juni 2008, hvor der var 13 deltagere, vandt en deltager fra Skanderborg Petanque landsdels-mesterskabet.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vinter 2008-2009

En strålende, meget flot og under alle omstændigheder usædvanlig stor indsats er udført af Ernst Nielsen, der i Vinterspillet har erobret hele to førstepladser.

Det var den 14. december 2008 og den 11. januar 2009.

Det er godt gået!

Nu er det jo tit sådan, at "træerne vokser ikke ind i himlen" og dette gælder også i dette tilfælde. Ved Vinterspillet, afholdt af Horsens Petanque Klub den 8. februar 2009 blev Ernst "kun" nr. 2. Det er dog stadigvæk en bemærkelsesværdig og stabil præstation, som nok tåler omtale. Selv siger Ernst, at man ikke kan regne med at blive ved med at være heldig med sine makkere.