"Idræt om Dagen" havde fødselsdag 1. april

For præcis et år siden startede Skanderborg Petanque med at deltage i DGI's store satsning "Idræt om Dagen". Det skete ved at arrangere petanque hver tirsdag formiddag kl. 10 hele somme-ren. Hensigten var at få flere til at spille det hyggelige og spændende franske spil, petanque, som kan spilles af folk i alle aldre, men som ofte kan være en god mulighed for de sportsfolk, som tidli-gere har dyrket konkurrencesport, men som nu ønsker at være med i en lidt mindre anstrengende kamp.

   Fødselsdagen blev markeret med en invitation til opstart på sæson 2014 tirsdag den 1. april på banerne ved klubhu-set på Almuevej 1 i Vrold. Og rigtig mange interesserede var mødt op til rødvin, ost og flûtes, som blev serveret inden-døre, hvor formanden Tage Kristensen bød velkommen.

   Efter et kvarters tid med god snak og stemning gik man så på banerne, hvor tolv hold blev sammensat 2 og 2, så man kunne komme i gang med double kampe. Det var næsten vindstille, men køligt, så det var klogt at være varmt klædt på til lejligheden. Men det var alle, og det blev til en række gode og spændende kast med målkuglen og indlæg med pe-tanque kuglerne, som ikke altid ville ramme, som kasteren ønskede det. Men spændingen og det dejlige, sociale samvær bekom alle spillerne godt, og det blev til to rigtigt

gode timer inden man skiltes med løfte om at mødes igen næste tirsdag, hvor det dog vil foregå uden de kulinariske lækkerier.

© 2008 Skanderborg Petanque • Webmaster: Kai Frostholm, Skanderborg • kai.frostholm@privat.dk • Opdateret 04-01-2016