Nyt

Årsskiftet fra det besværlige Covid-19-år 2020 blev fejret med Nytårspetanque den 3. januar 2021

Der mødte 17 petanquetro og entusiastiske spillere op til den traditionelle velkomst til det nyt år 2021. Normalt ville de omkringliggende petanqueklubber have været invite-ret med til denne begivenhed, men Covid-19 restriktioner satte en stopper for denne skik. Det kunne dog ikke afholde spillerne fra at fejre årsskiftet og sammen ønskede man for hinanden, at 2021 ville byde på færre forhindringer og mere normalitet en det år, an tog afsked med.                Se her, hvordan Nytårspetanque 2021 blev afviklet.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Skolepetanque for elever på Morten Børup Skolen

Efter en henvendelse fra lærer Martin Jørgensen lovede Skanderborg Petanque at lave en undervisnings- og spilledag for en flok 9. klasses elever på banerne i Vrold. Det blev en underholdende dag i selskab med motiverede unge mennesker. Se mere her. 

------------------------------------------------------------------------------------------------

Glud-pokalen er stadig i Skanderborg Petanque

5. august 2020 var flere af medlemmerne af Skanderborg Petanque på genbesøg i Glud, hvor der igen skulle spilles om vandrepokalen.        Se mere her.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Der blev afholdt generalforsamling 2020 - lidt forsinket

Søndag den 6. december var der indkaldt til generalforsamling (igen). Den først ind-kaldte årlige generalforsamling blev udsat på grund af de restriktioner, Covid19 virus spredningen medførte. Med respekt for disse restriktioner blev borde opstillet med be-hørig afstand. Beretning, regnskab og budget blev godkendt. Eneste ændring i valg til bestyrelse blev, at Ellen Andersen blev valgt til bestyrelsen.

Som sædvanlig blev Årets spiller kåret. Som det nu er sket flere gange, fik Jakob Bernhardt overrakt pokalen for at være den spiller, der i sæsonen har vundet flest kampe internt i for-eningen. Det blev vedtaget på generalforsam-lingen, at det fremover også skal markeres, hvem der besætter anden- og tredjepladsen i denne konkurrence.

Den lidt akavede lykønskning var præget at den øjeblikkelige Covid19 situation.

© 2008 Skanderborg Petanque • Webmaster: Kai Frostholm, Skanderborg • kai.frostholm@privat.dk • Opdateret 03-01-2021