Historie 2013-1

Var du med til Nytårsparolen?

Der var inviteret gæster fra landsdelens klubber, da Skanderborg Petanque mødtes første gang i det nye år ved Nytårsparolen søndag den 6. januar 2013. Repræsentanter fra DGI Sydøstjylland, Hornborg G&U Pe-tanque, Rask Mølle OI Petanque, Hvirring Petanque, Aale Petanque, Glud Petanque og Pe-tanque Klubben Sydøstjylland var inviteret og mere end 40 petanque-spillere deltog.

Der blev skålet og ønsket godt nytår til alle og så gik man i gang med holdsætningen ved at alle kastede til gris. Se begivenheden på videoen her.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det har været en flot indsats ved Vinterspil 2012/13

44 tapre spillere havde klædt sig forsvarligt varmt på til sidste omgang af Vinterspil, som blev spillet i Østbirk. Det viste sig at være en god idé, for det var koldt. Minus 2 grader var det, men med en strid blæst føltes det som minus 20 grader. Og ind imellem kom sneflokke vrimlende. Alle spillede tre kampe med skiftende makkere, og Jakob Bernhardt fra Skanderborg Petanque "løb" med førstepladsen med 3 vundne kampe og en score på 39:20.

Klik og se billedserien fra Østbirk.

Placeringerne blev:

Nr. 1: Jakob Bernhardt fra Skanderborg Petanque.

Nr. 2-3: Leif Andersen fra Glud Petanque og Mirim Losic fra Hornborg Petanque.

Nr. 4: Tage Kristensen fra Skanderborg Petanque.

Nr. 5: Jytte Nielsen fra Skanderborg Petanque.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Evald Jensen gjorde det godt i Vinterspil

I DGI Sydøstjyllands velbesøgte Vinterspil 2012-13 deltog hele 54 pe-tanque spillere i sæsonens 5. og sidste Vinterspil i hallen hos Hvirring Petanque. Skanderborg Petanque har klaret sig suverænt godt ved disse Vinterspil med flest vinterpoint og flest deltagende spillere.Og denne gang gjorde Evald Jensen sig flot bemærket ved at besætte 3. pladsen - flot blandt 54 spillere. Til lykke til Evald.

© 2008 Skanderborg Petanque • Webmaster: Kai Frostholm, Skanderborg • kai.frostholm@privat.dk • Opdateret 04-01-2016

Skanderborg Petanque

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Igen en fin præstation ved Vinterspil 2012-13

Ved DGI Sydøstjylland Petanque's 2. vinterspil den 11. november 2012 i Give deltog Skanderborg Petanque igen med langt flest spillere. Med 14 deltagere var klubben hele 9 spillere flere end Glud, der som næst flest stillede med 5 spillere. Det betød da også, at Skanderborg Petanque satte sig på pladserne 2 - 5 - 6 - 8 og 9 med Jytte Nielsen på 2. pladsen og Eva Pedersen på 5. pladsen. Dermed sikrede de 2 vinterspil points til klubben, som fører vinterspillet med i alt 24 deltagende spillere og 4 points.

Skanderborg Petanque har nu en 'Klubmester'

For første gang i klubbens historie har der i år været spillet om klub-mesterskabet. Den spiller, som ved de ugentlige sociale spil har vundet flest gange, bliver udnævnt til klubmester. Der har helt til det sidste været spænding om resultatet. Før den sidste aften i sæsonen kunne flere spil-lere nå at blive klubmestre, men til sidst lykkedes det for Brian Toustrup at sætte sig på titlen. Stort til lykke.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Ulla Ry startede Vinterspil 2012-13 med førsteplads

Ved det første Vinterspil 2012-13, som blev spillet i Aale den 23. september viste Ulla Ry rigtig flot spil og løb dermed med 1. pladsen blandt 80 spillere, som alle spillede 3 runder med skiftende makkere. Også Tage Kristensen klarede sig flot, idet han be-satte en delt 2. plads ved samme stævne.