Historie 2018

---------------------------------------------------------------------------------

Skanderborg Petanque

---------------------------------------------------------------------------------

Petanque stævnet Skanderborg Open Trio

I et usædvanligt flot sommervejr søndag den 3. juni 2018 blev der fra kl. 10 afviklet Skanderborg Open, som er et petanque stævne, som Skanderborg Petanque hvert år afvikler i samarbejde med Sydøstjyllands Petanque.


66 petanquespillere fordelt på 22 trio-hold deltog i stævnet. Alle spillede 5 runder, og efter hver runde forelå der en seedning, så alle hold kunne se deres øjeblikkelige pla-cering på dagen. Holdenes modstandere blev i hver runde fundet ved at lade hold i samme seedningsområde møde hinanden. Både lavt og højt seedede hold mødte såle-des jævnbyrdige modstandere og gennem de 5 runder fandt man frem til de bedste hold, som vandt flest kampe.

Mikkel, Mette og Jørgen Christiansen fra Læborg ved Vejen (i midten af billedet) vandt alle deres 5 kampe og fik derfor Skanderborg Petanque Vandrepokalen med hjem, hvor den kan pynte i et år. De lovede at tage den med igen næste år til Skanderborg Open


Det lokale hold med Eva Pedersen, Ulla Ry og Anne Ry, Skanderborg Petanque (her til højre på billedet) vandt 4 kampe og fik dermed 2. pladsen og tre spillere fra Assens, Henning Emdal, Bjarne Jørgensen og Kim Nylandsted (til venstre på billedet) besatte tredjepladsen.

---------------------------------------------------------------------------------

Fornem placering ved strand petanque stævne

DGI Sydøstjylland Petanque afholdt søndag den 19. august Strandpetanque på Asvig Strand. Der var 52 personer tilmeldt og der blev spillet nogle gode og tætte kampe i det dejlige vejr, hvor der også somme tider måtte ledes efter både gris og kugler i sandet, inden vinderne kunne findes.

Vinderne blev:

Nr. 1. Ninna og Leif Andersen fra Glud Petanque

Nr. 2. JYTTE NIELSEN og AASE BERTELSEN fra Skanderborg Petanque

Nr. 3. Sigrid Gosvig og Leif Ranthe fra Horsens Petanque

En ekstra gevinst - sponsoreret af den lokale biavler, Torben Andersen - blev overrakt til Frede og Birgit Jacobsen fra Rask Mølle Petanque.

Sidste Vinterspil i sæson 2017-18

DGI Sydøstjylland har søndag den 11. marts 2018 afholdt denne vinters sidste vinter-spil, hvor 42 spillere var mødt op. Det foregik i samarbejde med Hvirring Petanqueklub.


Der blev uddelt POKAL og DIPLOM til Skanderborg Petanque, som var den lokalfore-ning, der var mødt op med flest deltagere i vinterens løb.                   Se mere her.

---------------------------------------------------------------------------------

Åben Petanquedag

28 personer mødtes den 8. maj 2018 til Åben Petanquedag. De fremmødte var alle med til at “kaste til gris”, hvorved man kunne lave holdsammensætning med 14 hold

à 2 mand, der mødtes i en petanque kamp.

  Dagen bød på det bedst tænkelige vejr, som føltes som en “sommerdag”. Flere sved-te med blank pande.

  Vi håber på, der fremover kommer lige så mange eller flere til vore arrangementer. En speciel velkomst sender vi til de tre nye deltagere, som kom for at prøve spillet for første gang.

© 2008 Skanderborg Petanque • Webmaster: Kai Frostholm, Skanderborg • kai.frostholm@privat.dk • Opdateret 16-01-2019