Historie 2017-1

Skanderborg Petanque

Derefter gik den 27 fremmødte til petanquebanen for at kaste gris, hvorefter kampene gik i gang. Som sædvanligt var alle behørigt påklædt til de minus-grader, som vejret bød på, så stemning var høj. Solen forsøgte at nå ned på de nyanlagte baner - medsponsoreret af Nordea Fonden - men den nåede dog aldrig højt nok på himlen til at varme deltagerne på banerne. Se video.

---------------------------------------------------------------------------------

Vinterspil 2016-17

Søndag den 12. marts 2017 var den sidste spilledag for Vinterspillet, som har været afviklet i den indendørs Petanquehal i Hvirring.

 

Denne sidste turneringsdag foregik traditionstro udendørs i Østbirk.

På den måde markeres det, at nu er det forår, så nu kan man igen spille udendørs.

 

Som tidligere år blev der overrakt en pokal til vinderne af Vinterspillet.

Det blev Hornborg Petanque, som vandt denne gang.

En pokal og et diplom var der også til Skanderborg Petanque, fordi det var den forening, der havde vist størst fremmøde gennem vinteren. Brian, Eva, Ernst, Jakob, Jytte og Bente modtog hæderen, (men Bente skulle jo fotografere).

---------------------------------------------------------------------------------

Nye tiltag hos Skanderborg Petanque

Tirsdag den 21. marts 2017 var en dejlig dag med frisk forårsvejr. Det mærkede de petanquespillere, som deltog i Idræt om Dagen og spillede petanque.

En stabilt deltagende spiller, Sten Bløcher-Hansen var heldig at blive foreviget i forbindelse med en resultat-opdatering - uden at man kan se scoren.

At han er vældig fotogen, er der slet ingen tvivl om.

 

Bestyrelsen har på det seneste møde besluttet at gå med på den om sig gribende trent med sociale digitale medier. Vi skal lave en profil på Facebook. Her kan man melde sig som "ven" og blive gjort opmærksom på via en mail, når der er nyt fra klubben. En ting er, at man kan kigge med under menupunktet Nyt på hjemmesiden Skanderborg Petanque, men her skal man jo selv tage initiativ til at kigge.

---------------------------------------------------------------------------------

Baneudvidelsen er på plads og færdiggjort

Formand Tage Kristensen har sendt dette bidrag til nyhedssiden 4. april 2017:

Der blev ikke trænet med kugler, men “restdyngen” af stenmel blev jævnet på mindre end en time.

 

Derefter var der fortjent pause og så kunne de 15 fremmødte spillere indvie den nye stenbane, som er udvidet, så der kan opmærkes 4 almindelige baner (4 x 15).

Her er en kort orientering om Store Jævnedag. Allerede mandag gik et par pladevibratorer (Evald og Leif) i gang med at komprimere det nye baneareal, så det var klar til hånd-jævnerne, der mødte tirsdag kl. 10.00 til normal træningstid.

---------------------------------------------------------------------------------

Stor tilslutning til Åben Petanquedag

hos Skanderborg Petanque den 2. maj 2017

I det fine solskinsvejr var mange mødt frem til petanque på banerne i Vrold.

Foreningen havde i samarbejde med DGI Sydøstjylland markedsført dagen på såvel Facebook, hjemmesiden og i artikler i de lokale blade samt en enkelt annonce i Uge-Bladet Skanderborg.

Dagen startede med morgenkaffe og derefter et par petanquespil på de netop udvidede baner.

De nye spillere fik alle instruktion og vejledning af foreningens rutinerede spillere. Efter petanquespillene hygge spillerne sig med en forfriskning udendørs i det gode vejr. Alle udtrykte glæde og tilfredshed med arrangementet.

© 2008 Skanderborg Petanque • Webmaster: Kai Frostholm, Skanderborg • kai.frostholm@privat.dk • Opdateret 10-06-2018

Ny petanquespiller føler sig velkommen

Da Lars Vraabøl gik på efterløn som 64 årig, kiggede har ud til Skanderborg Petanque ved et Åben Petanquedag arrange-ment og besluttede sig for at prøve det udbredte franske kuglespil.

Til DGI Sydøstjylland Petanque's marketings- og kommuni-kationsmedarbejder, Charlotte Daugaard fortæller Lars om tiden op til starten og de første gange, han fik kontakt med petanquespillerne i Skanderborg Petanque. Det har været en positiv oplevelse for ham. Se mere her.

---------------------------------------------------------------------------------

Nytårspetanque 2017

Skanderborg Petanque inviterede igen de omkringliggende petanque klubber til Nytårspetanque søndag den 15. januar 2017. Deltagerne blev budt velkommen af formand Tage Kristensen og et medlem af foreningen, multikunstner Sten Bløcher-Hansen bidrog med et underholdningsindslag. Se videoen.