Historie 2016-1

Skanderborg Petanque

Vinterturneringen for sekstet står for døren

Som tidligere år deltager Skanderborg Petanque denne vinter i den Vinter-turnering for sekstet, som afvikles indendørs i Hvirring Petanquehal. Den første spilleaften er tirsdag den 11. oktober. Turneringsplanen kan ses her.

---------------------------------------------------------------------------------

Det er snart slut for denne sæson med aftenpetanque onsdag aften i Skanderborg Petanque. "Idræt om Dagen" fortsætter tirsdag formiddag kl. 10, men "Petanque for alle" flytter fra onsdag aften kl. 18:30 til søndag kl. 10:00 fra 1. oktober.

I anledning af dette er der blevet taget et gruppebillede af de trofaste onsdags-spillere. Her kan man se, hvor mørkt det efterhånden er blevet, når aften-kampene er ved at være slut. Heldigvis har foreningen et lysanlæg på banerne, så man godt kan spille, når det bliver mørkt, men der er jo ingen grund til at bruge mere strøm end nødvendigt.

© 2008 Skanderborg Petanque • Webmaster: Kai Frostholm, Skanderborg • kai.frostholm@privat.dk • Opdateret 12-03-2017

---------------------------------------------------------------------------------

Fra Ugebladet Skanderborg 2. november 2016:

Rekorddeltagelse i petanque

Skanderborg Petanque har haft succes med det "nye" tiltag Idræt om Dagen, som blev iværksat i samarbejde med DGI Sydøstjylland for et par år siden. Da startede man med en ny afdeling af Skanderborg Petanque, som spillede med de små metalkugler hver tirsdag formiddag kl. 10. Spillet foregår - som det sikkert er alle bekendt - udendørs, men det spilles i dette tilfælde året rundt. Om det er dejligt solskin eller hundekoldt med snevejr, så er det bare et spørgsmål om at tage det rigtige tøj på for at for afviklet spilleglæden.

 

På det seneste har Skanderborg Petanque oplevet at sætte deltagerrekord ved spillet på Almuevej 1, hvor banerne ligger. Der var mødt 22 medlemmer, som spillede muntert i det gode vejr og efter spillet var der lyst, plads og ønske om at nyde en forfriskning i det fri.

Dejlig sport. Dejligt vejr. Glade mennesker. Dejligt gensyn. Var det noget for dig? Kig ind på www.skanderborgpetanque.dk

---------------------------------------------------------------------------------

Årets spiller 2015

I forbindelse med generalforsamlingen den 27. november 2016 blev der overrakt en pokal for at have været foreningens mest aktive spiller i 2015.

Den tilfaldt igen Jakob Bernhardt og blev overrakt af Bente Minet. Jakob vil senere få opsat et diplom i klubhuset og en lignende til eget brug.

---------------------------------------------------------------------------------

Notits i Ugebladet Skanderborg den 29. november 2016:

 

Petanqueklubben i Skanderborg har fået bevilget 10.000 kr. fra NordeaFonden i støtte til udvidelse af petanquebanerne.

I den anledning var der arrangeret en sammen-

komst tirsdag 22. november ved klubhuset i Vrold.

Efter at have spillet petanque i et par timer samledes alle ved et udendørsbord, hvor der blev serveret kaffe og kage på foranledning af de to repræsentanter fra Nordea Skanderborg, Inge Marie Hønnicke og Johnny Westergaard.

Petanqueklubbens formand og kasserer takkede for støtten og lovede, at pen-

gene ville blive brugt til de netop udvidede baner. Se video.